Servicii

Cu o experiență de peste 6 ani de zile în România, în portofoliul nostru se regăsesc atât proiecte rezidențiale, extinderi, cât și proiecte de design pentru unități medicale, office și destinații Air BNB.

1. DESIGN INTERIOR - PROIECTARE 2D + 3D

Fiecare proiect este atent gândit, astfel încât să respecte cerințele discutate, un concept unic 2D și 3D al spațiului tău. După ce am trasat direcția conceptului de amenajare, noi ne vom ocupa atât de partea funcțională cât și de partea estetică a proiectului.

2. EXPERIENȚA DE PERSONAL SHOPPING

Îți vom pune la dispoziție baza noastră de colaboratori din mediul online, și te vom însoți în magazinele de furnizori locali. De asemenea, designerul te va consilia pentru a alege produsele cheie care merită o investiție mai mare și iți va arăta diferența dintre un produs de compromis (cheap buy) și unul premium. Cunoscând deja furnizorii de pe piață, iți vom propune cele mai avantajoase soluții, luând în calcul toate cele agreate – buget, dimensiuni, culori, formă, materiale, texturi.

3. CONSULATANȚA ON SITE/ONLINE + FOLLOW-UP

În urma debriefing-ului, urmează partea de execuție de concept 2D și 3D. În acest timp vom păstra strâns legătura cu clientul pentru a prezenta evoluția amenajării și a opera modificările necesare. În cazul în care ești în celalalt capăt al țării sau practic oriunde în lume, poți afla toate detaliile printr-o conversație online. Știm cât este de importantă partea de decor a camerelor, așa că te vom sfătui în alegerea obiectelor decorative pe care vei dori să le integrezi ulterior în amenajare.

4. IMPLEMENTAREA PROIECTULUI

După predarea proiectului tehnic, vă stăm în continuare la dispoziție pentru o perioadă de timp agreată, în vederea implementării proiectului. Aceasta presupune vizite pe șantier pentru a discuta cu experții din construcții și executanții de mobilier.