Vivere 2 - Apartament Stil Modern

Tip
Rezidențial
Suprafața
50 mp
An
2021-2022
Status
Finalizat

Situat la 11 minute de centrul Timișoarei, în zona cu cea mai mare dezvoltare din ultimii ani, ansamblul rezidențial Vivere este construit cu materiale de calitate, de către un grup de dezvoltatori cu o bogată experiență locală și națională.

Vivere a fost gândit pentru a oferi locuitorilor săi un ambient rezidențial elegant, liniștit, verde, dar și proximitate față de atracțiile Timișoarei, atât de necesară pentru o viață profesională și personală activă.

Proiectul contine 8 blocuri cu 128 de apartamente amplasate pe 4 nivele, respectiv parter, etaj 1, etaj 2 și mansardă. Ansamblul este format din 4 blocuri finalizate cu 64 de apartamente in anul 2020 și 4 blocuri cu 64 de apartamente cu finalizare in anul 2022 si vor beneficia de o serie de facilități precum parcare proprie si spații verzi .

Vivere va permite acces facil către multiple puncte de interes ale Timișoarei, rămănând totuși, prin amplasarea sa, într-o zonă lipsită de poluare, propice unui cartier rezidențial. Accesul către oraș se va face cu ușurință, atât cu mașina cât și mijloace de transport în comun, aflate la doar câteva minute distanța.