PH 01

Tip
Rezidențial
Suprafața
120 mp
An
2017
Status
Concept

Cu un spațiu generos și o suprafață vitrată mare, amenajarea cuprinde zone largi cu funcțiuni diferite care se întrepătrund. Bucătăria și locul de luat masa sunt delimitate de living prin finisajul pardoselei. Mobila de bucătărie cuprinde corpuri înalte cu electrocasnice încorporabile. Mobilierul mic al bucătăriei a fost organizat în două insule conectate între ele printr-un pult de piatră care servește ca loc de servit dejunul. Trecând de locul de luat masa se poate ieși pe terasa apartamentului care face legătura dintre această zonă și dormitor.

Livingul este dominat de o bibliotecă de dimensiuni considerabile în care a fost integrată și compoziția TV împreună cu restul aparatelor electronice. Pentru a se masca anumite părți ale bibliotecii, au fost concepute două sisteme glisante placate cu plăci ceramice de dimensiuni mari. Mergând spre dormitoare regăsim o zonă dedicată cititului. Elementele cheie din aceasta zonă sunt cele două lustre reglabile de deasupra fotoliilor. De asemenea zona oferă o priveliște spectaculoasă asupa orașului.

Dormitorul matrimonial păstrează linile minimaliste ale amenajării. Regăsim și aici o placă ceramică de dimesniuni mari care contribuie la compoziția peretelui din spatele patului. Corpul de depozitare este placat cu o sticlă neagră mată. În baia matrimonială regăsim conceptul „Spa at home”. Fiecare zonă generoasă invitându-te să îți lași grijile la ușă și să te relaxezi.

Gama cromatică întregește imaginea luxului și al minimalismului. S-a ales o nuanță de gri cald pentru suprafețele verticale, tavanul alb și lemn cu o ușoară tentă de gri la pardoseală. Galbenul este nota de accent predominantă. De asemenea, în întreg spațiul regăsim tablouri. Fie minimaliste, fie abstracte, acestea întregesc la rândul lor la imaginea de ansamblu.

Terasa, după cum am mai spus anterior, face legătura dintre dormitor și zona de luat masa și living. În acea zonă existând un living în aer liber . Pe lângă acesta se mai pot adăuga șezlonguri. Indiferent de unde privești penthouse-ul oferă o imagine spectaculoasă asupra orașului.