FNT Software

Tip
Office
Suprafața
353 mp
An
2019
Status
Proiect

Amenajarea acestui spațiu de birouri a avut ca scop primar schimbarea imaginii de ansamblu predominată de alburi și griuri și ruperea monotoniei prin introducerea culorilor. Ne-am jucat astfel cu spațiile, fiecare primind o identitate unică, dar care contribuie la nota generală a noului spațiu rezultat.

Culorile alese pentru lavabilă și pentru mochetă se întrepătrund sau se completează rezultând spații vibrante și vesele.

De asemenea s-au creat câteva spații noi de depozitare, îndeplinind cerințele beneficiarilor, și o nouă recepție.

Cel mai nou spațiu creat este zona de relaxare. Aceasta este delimitată printr-o suprafață vitrată de zona birourilor. Prin mobilierul de aici, spațiul poate fi folosit atât ca loc de luat masa, sau activități de relaxare: ping-pong, darts, citit, cât și ca o sală de conferință, despărțind cele 4 mese care formează masa de ping-pong și așezând tabureții din dulapul de depozitare în jurul acestora.

În zona de birouri apar câteva chenare de ``chat`` în interiorul cărora s-au lipit table de scris colorate. Fiecare echipă având zona ei pentru planificarea sarcinilor.

Zona care iese cel mai mult din tipar este reprezentată de grupul sanitar. Aici, atât podeaua cât și suprafețele verticale placate inițial cu gresie și faianță au fost colorate în culori vibrante. Acestea sunt completate de un tapet floral. Spațiul rezultat este astfel unul divergent.