Apartament M

Tip
Rezidențial
Suprafața
59 mp
An
2019
Status
Finalizat

Situat într-un complex rezidențial nou, apartamentul este deținut de un tânăr proprietar cu o viață foarte activă. Dorința acestuia a fost ca acesta sa fie un loc primitor și odihnitor unde să se poată relaxa, precum și crearea unor zone de depozitare cât mai eficiente.

În holul de la intrare a fost realizată pe comandă o piesă de mobilier care cuprinde o zonă de ședere, depozitare pentru pantofi, cuier interior și exterior, zonă pentru mașina de spălat rufe și corp de curățenie.

Livingul și bucătăria formează un open space. Aici este zona de primire a oaspeților și socializare. Sunt folosite culori vii care se combină cu cele neutre, dar și cu lemnul folosit atât la pardoseală cât și la mobilier. Piesa de mobilier din living este, de asemenea, realizată pe comandă și cuprinde spații de depozitare precum și un suport pentru vinuri. Terasa este accesibilă atât din living cât și din dormitor. Suprafața vitrată, de dimensiuni generoase, contribuie de asemenea la luminozitatea și spațialitatea acestei zone.

Dormitorul este accesibil din living. Aici, atracția principală este peretele decorativ din spatele patului. Corpul de mobilier cuprinde o mini bibliotecă și două partiții pentru haine. Prin ușa din partea stângă se face accesul către zona de dressing, mobilată și aceasta după cerințele beneficiarului.

Baia păstrează nota simplității întâlnită în restul amenajării. Zona de duș este pusă în evidență prin folosirea mozaicului la pardoseală și adăugând o pată de culoare. Placarea cu ceramică pe suprafețele verticale s-a făcut doar în zonele unde poate ajunge apa.