Apartament L

Tip
Rezidențial
Suprafața
75 mp
An
2019
Status
Finalizat

Situat la etajul 11 al unui complex rezidențial nou construit, și cu suprafețe vitrate de dimensiuni mari, acest apartament oferă o perspectivă fascinantă asupra orașului. Amenajarea acestuia a avut ca scop două obiective majore. Primul de a scoate maximul de potențial din zona open space, iar a doua de a crea cât mai multe zone de depozitare.

Zona de open space cuprinde bucătăria, livingul și locul de luat masa. Bucătăria este modernă cu linii minimaliste și este integrată într-un cadru care se distinge prin accentul de culoare. Insula este funcțională și este elementul de legătură cu zona de living.

Livingul joacă rolul unui "home cinema". Compoziția mobilierului a fost proiectată cuprinzând o zonă destinată proiecțiilor de pe videoproiector. Canapeaua este modulară astfel încât se poate reorganiza atât pentru vizionarea filmelor, dar și pentru a facilita spațiul din zona de luat masa atunci când este necesar.

Dormitorul matrimonial este un spațiu aerisit care cuprinde principala zonă de depozitare. Ca și în restul apartamentului, suprafața vitrată generoasă contribuie la spațialitatea încăperii și oferă o imagine superbă asupra orașului.

Apartamentul mai cuprinde o cameră folosită în prezent ca birou precum și două băi.

Terasa a fost amenajată ca un mini living exterior, fiind locul perfect pentru a te relaxa privind apusul.