Apartament K

Tip
Rezidențial
Suprafața
62 mp
An
2019
Status
Finalizat

Amenajarea de față a avut ca scop reîmprospătarea apartamentului. S-a creat astfel un cadru de bază neutru dominat de accente de culoare. Livingul este zona de relaxare, primire a oaspeților și socializare. Tot aici s-a integrat și locul de luat masa. Peretele decorativ domină spațiul și împreună cu lemnul folosit la mobilier oferă acestuia o notă caldă și relaxantă.

În holul de la intrare s-a creat un spațiu de depozitare pentru jakete și pantofi. Acesta este completat de o băncuță de șezut. În continuare avem bucătăria desfășurată pe două laturi. Latura dreaptă fiind zona de preparare, continuată în balconul închis cu o zonă de depozitare (debara), iar latura stângă cuprinzând aparatele pentru gătit.

Pe holul care face trecerea spre zona de dormit și baie a fost proiectat un dressing pe toată înălțimea spațiului, iar în zona cea mai apropiată de baie s-a integrat corpul de curățenie. Acesta cuprinde mașina de spălat și depozitare pentru obiectele si produsele pentru curățenie.

Camera din mijloc în prezent este folosită ca și birou de lucru, dar în proiect a fost prevăzută o transformare în viitor în cameră pentru copil.

Dormitorul este dominat de culori contrastante într-un cadru de bază neutru. În prelungirea corpului de depozitare a fost proiectată o măsuță de makeup.

Baia a fost reorganizată ca și spațiu, păstrand gama cromatică din restul apartamentului.