Rivis Dental Clinic

Inițial, fiind un spațiu delimitat de profile termopan, care despărțeau zona de așteptare de un birou și chicinetă, acesta s-a transformat prin înlăturarea profilelor. Astfel avem o nouă zonă, aerisită, spațioasă și cu un design modern. Elementul definitoriu este reprezentat de traseul lamelelor de lemn care leagă cuierul de recepție. Cuierul a fost realizat printr-un sistem care permite rabatarea câtorva lamele. Mobilierul fără mânere al recepției oferă o notă minimalistă spațiului. Chicineta este despărțită de zona de așteptare printr-o ușă de sticlă.

Cromatica spațiului păstrează culorile regăsite și în logo-ul clinicii, adăugându-se o subtilă pată de culoare contrastantă prin folosirea galbenului.

Proiectul de design a fost realizat în colaborare cu designer de interior Rebeca Bașulescu.


Tip

Medical

Locaţie

Timișoara

Status

Finalizat

An

2019

Suprafaţă

18 mp