Apartament P

Situat într-unul din complexele rezidențiale nou apărute în Timișoara, amenajarea apartamentului a avut în vedere două provocări majore. Prima fiind reorganizarea spațiului devenit open space în urma eliminării zidului de cărămidă dintre bucătărie și living. Astfel în zona ferestrei a fost amplasat un pult pentru servirea dejunului și locul de luat masa. Compoziția TV, inițial regăsită pe peretele de cărămidă , a fost mutată pe peretele cu intrarea în apartament.

A doua provocare a reprezentat-o obținerea maximului de spațiu de depozitare în dormitor. Mobilierul a fost executat la comandă după cerințele clientului. Compoziția de pe peretele lung are o adâncime de 30 cm, micșorându-se și mai mult în partea dinspre fereastră, și conține spații de depozitare cu polițe și suporturi de umerașe frontale, suport pentru pantaloni, suport pentru șosete și curele, masă de călcat încorporabilă și loc pentru televizor. A doua compoziție este formată din două corpuri de depozitare care cuprind polițe și sertare integrate despărțite de un gol în spatele căruia se pot depozita schiurile, clientul fiind un iubitor al sporturilor de iarnă.

Ca și cromatică, în open space s-a optat pentru folosirea de culori neutre, combinate cu lemn, iar accentele sunt date prin nuanțe de galben la tapițeria scaunelor și a pernelor și turcoise la draperii. Zona care iese din tipar este reprezentată de hol atât prin cromatică, cât și prin compoziția corpului de cuier. În dormitor s-a folosit același lemn în combinație cu alb mat și câteva accente de albastru la draperii și peretele din spatele patului.


Tip

Residential

Locaţie

Timişoara

Status

Finalizat

An

2017

Suprafaţă

50 mp